Aziatisch vegetarische kookworkshop

Deze Aziatisch vegetarische kookworkshop is helemaal van deze tijd want we eten tegenwoordig wat minder vlees. En omdat veel Aziaten weinig of helemaal geen vlees eten, kennen ze een verfijnde vegetarische traditie.

Tijdens de Aziatisch vegetarische kookworkshop maak je verrassend lekkere vegetarische gerechten uit onder anderen Birma, Indonesië, China en Japan. Je gaat aan de slag met tempé, tofu, eieren en natuurlijk heel veel verse groenten. De gerechten van deze kookworkshop zijn licht, gezond, kleurrijk en helemaal van deze tijd en je zal het vlees absoluut niet missen. Je krijgt de receptuur mee naar huis, want de gerechten zijn makkelijk thuis na te maken.

Actueel menu

MENU

kongnamulguk, pittige soep met veel taugé, Korea
*
tomorokoshi no kakiage, knapperige maispannenkoekjes met miso, Japan
*
tempeh ketjap, Indonesië

spicy courgette fritters met komijn en korianderzaad, India

Japans tafelzuur

bindaetteok, Koreaanse mungbonen pannenkoekjes

sambal telor, pittig eiergerecht met kurkuma en verse laos, Indonesië

gestoomde taugé met sesamdressing, Japan
*
snel bananenroomijs met krokante hazelnoot tuile
*
en voor bij de koffie: hazelnootkoekjes met kaneel

Handige informatie

Kookworkshop in Amsterdam bij Dennis Leeuw voor een verrassende en originele kookworkshop. Ideaal voor een dynamisch uitje.

Hoe verloopt de Aziatisch vegetarische kookworkshop?

Zodra je binnenkomt serveren we je eerst een drankje. Dan vraag ik je mee naar de keuken waar de kookworkshop begint. Tijdens een korte uitleg over het menu laat ik wat ingrediënten zien en proeven. Het eerste gerechtje wordt al tijdens het koken geserveerd. Vervolgens gaat iedereen aan tafel voor het diner en dan ga je iedere keer even terug naar de keuken om het volgende gerecht af te maken. Het koken duurt afhankelijk van het thema minder dan een uur. We sluiten af met koffie en iets lekkers. Je maakt alles zelf, maar ik zorg er voor dat je niet te lang in de keuken staat. Natuurlijk is er tijdens het koken alle tijd voor een glas en een goed gesprek.

https://tpouwamsterdam.keurslager.nl

‘Jeetje, wat hebben wij een leuke en gezellige avond gehad. Ik krijg veel reacties en deze zijn allemaal positief! Onwijs bedankt hiervoor.’
‘We hebben allemaal genoten van de avond, locatie en zeer zeker je passie en je gastvrijheid.’
‘Ik ben door de jaren heen al een paar keer met verschillende teams bij je geweest en het valt me op dat het iedere keer weer werkt, iedere keer gebeurt er iets heel bijzonders bij jou in de keuken.’
Vorige
Volgende

De kookworkshops

Italiaanse kookworkshop

De Italiaanse kookworkshop is de meest gekozen kookworkshop. Iedereen houdt van de Italiaanse keuken dus met deze kookworkshop zit je goed!

Teambuilding kookworkshop

Is het tijd dat de boel eens wordt opgeschud? Moet er meer samenhang in je team komen? Doe de kookwedstrijd!

Vegan indonesische kookworkshop

Als je nieuwsgierig bent naar de vegan stijl van koken en je wilt gegarandeerd lekker eten dan is de vegan Indonesische kookworkshop je kans!

Arabische Kookworkshop

Ga samen aan de slag met de Arabische keuken. Heerlijk geurende gerechten met kardamom en kaneel. Frisse soep met gedroogde munt en veel meer.

Japanse kookworkshop

Zo koken Japanners thuis, veel groente, weinig vlees, vers, kleurrijk en gezond. Eigenlijk heel modern!

Interesse?
Reserveer nu jouw favoriete kookworkshop