Contact

Haarlemmer Houttuinen 535 | 1013 GM Amsterdam | info@kookstudioleeuw.com

Of gebruik dit contactformulier!

Hoe kom je het makkelijkst bij de kookstudio:

 • Met de auto naar Kookstudio Dennis Leeuw

  Op de ringweg afslag S 103 nemen. Afslag richting centrum nemen. De Haarlemmerweg af, de brug over tot naast de Haarlemmerpoort. Vervolgens linksaf het Haarlemmerplein op. Voor het spoor direct naar rechts de Haarlemmer Houttuinen op. De studio bevindt zich op de hoek met de Haarlemmer Houttuinen en het Haarlemmerplein, op nummer 535. Parkeren kan in Parkeergarage de Willemspoort, rechts van de kookstudio op 30 meter afstand. Parkeren in de parkeergarage van Vicky onder de Kookstudio, ingang in de Kleine Houtstraat.

 • Te voet vanaf het Centraal Station

  Ongeveer 15 minuten: Verlaat Amsterdam Centraal aan de kant van het Stationsplein (Centrum). Meteen naar rechts, voor het Ibis hotel langs. De fietsersbrug over. Onder het viaduct door. Dan naar rechts de Haarlemmerstraat in. Doorlopen de Haarlemmerdijk in. Aan het eind daarvan sta je op het Haarlemmerplein. Sla rechtsaf. Weer naar rechts en je staat voor de deur: Haarlemmer Houttuinen 535.

 • Met het openbaar vervoer

  Bussen 18, 21, 22  en tram 3.  Uitstappen op halte Haarlemmerplein, loop langs de Albert Heijn en de Hema, linksaf richting spoor, rechtsaf tot de kookstudio, in totaal 150 meter lopen. De lijnen 18, 21 en 22 vertrekken van het busplatform achter het Centraal Station.

 • Per boot

  Boten kunnen passagiers afzetten aan de steiger aan het eind van de Brouwersgracht. Een paar meter teruglopen de Wagenstraat in, rechtdoor langs het Haarlemmerplein, vervolgens rechtsaf naar de kookstudio. In totaal is dit ongeveer 200 meter lopen.