kookworkshop Amsterdam bij Kookstudio Dennis Leeuw

Zodra je binnenkomt serveren we je eerst een drankje en een hapje. Dan vraag ik je mee naar de keuken waar de kookworkshop begint. Tijdens een korte uitleg over het menu laat ik wat ingrediënten zien en proeven. Je begint met de bereiding van alle gerechten en het eerste gerechtje wordt al tijdens het koken geserveerd. Dan gaat iedereen aan tafel voor het diner. Vervolgens ga je iedere keer even terug naar de keuken om de volgende gerechten af te maken. Het koken duurt afhankelijk van het thema ongeveer een uur. Het afmaken van iedere volgende gang duurt ongeveer 15 minuten.
We sluiten af met koffie en iets lekkers. Je maakt alles zelf, maar ik zorg er voor dat je niet te lang in de keuken hoeft te staan. En natuurlijk is er tijdens het koken alle tijd voor een glas en een goed gesprek.

Je hoeft de kookstudio nooit met een andere groep te delen.

De kookstudio is knus voor een klein gezelschap, maar je kan ook tot 30 personen aan één lange tafel eten. Kom je met meer mensen dan zet ik er een tafel naast en voor een kleinere groep maken we de tafel korter. De kookstudio kan worden geboekt voor groepen tot 40 personen.

Een kookworkshop kan op ieder gewenst tijdstip beginnen, duurt in totaal 3 uur met een kostenloze uitloop tot 4 uur.

Tijdens een kookworkshop hoef je nooit bang te zijn dat mensen de hele avond niet van hun plek komen. Iedere keer als een gerecht is gegeten ga je even terug naar de keuken om de volgende gang af te maken. Je bent met je collega’s, vrienden of familie gezellig bezig en je eet ook nog eens heel erg lekker!

Prijzen zijn voor zakelijke gasten exclusief BTW.

Voor vragen ga naar Contact

Voor een goed diner heb je goede ingrediënten nodig: onze slager

Het vlees voor de kookworkshops  komt van Ton Pouw op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Eigenaar Ton Pouw heeft een eigen boerderij in Nederhorst den Berg. De koeien lopen in de zomer in de wei en in de winter lopen ze in een ruime stal met veel stro om op te liggen. Bijna al het veevoer wordt op de eigen boerderij verbouwd. Dit is topkwaliteit! Slagerij Ton Pouw https://tpouwamsterdam.keurslager.nl/