kookstudio in Amsterdam,  Kookstudio Dennis Leeuw

Kookstudio Dennis Leeuw voor een verrassende en originele kookworkshop in Amsterdam. Combineer activiteit en diner, perfect voor een dynamisch uitje. Je kan een kookworkshop boeken voor je eigen groep/gezelschap vanaf 14 personen (of een minimumbedrag van € 1148,—) en de maximum groepsgrootte is 34 personen.

Hoe verloopt een kookworkshop

Zodra je binnenkomt serveren we je eerst een drankje. Dan gaan we naar de keuken waar de kookworkshop begint. Tijdens een korte uitleg over het menu laten we wat ingrediënten zien en proeven. Je begint met de bereiding van alle gerechten en het eerste gerechtje wordt al tijdens het koken geserveerd. Vervolgens gaat iedereen aan tafel voor het diner. En dan ga je iedere keer even terug naar de keuken om het volgende gerecht af te maken. Het koken duurt afhankelijk van het thema ongeveer een uur.
We sluiten af met koffie en iets lekkers. Je maakt alles zelf, maar ik zorg er voor dat je niet te lang in de keuken staat. Natuurlijk is er tijdens het koken alle tijd voor een glas en een goed gesprek.

over de groepsgrootte

Je hoeft de kookstudio nooit met een andere groep te delen.

De kookstudio is knus voor een kleiner gezelschap (de minimum groepsgrootte is 14 personen), maar je kan ook tot 28 personen aan één lange tafel eten. Kom je met meer dan 28, dan zet ik er een tafel naast en voor een kleinere groep maken we de tafel korter. De kookstudio kan worden geboekt voor groepen tot 34 personen.

Je hoeft de kookstudio nooit met een andere groep te delen.

Een kookworkshop kan op ieder gewenst tijdstip beginnen en duurt in totaal 3 tot 4 uur.

over de sfeer

Tijdens de kookworkshop hoef je nooit bang te zijn je gasten de hele avond niet van hun plek komen. Na iedere gang ga je even terug naar de keuken om de volgende gang af te maken dus je kan zo aan tafel een ander plekje zoeken. Je bent met je collega’s, vrienden of familie gezellig bezig en je eet ook nog eens heel erg lekker! Dennis Leeuw, kookstudio in Amsterdam.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Voor vragen ga naar Contact

klik voor een 360 impressie van de kookstudio

Voor een goed diner heb je goede ingrediënten nodig: onze slager

Het vlees voor de kookworkshops  komt van Ton Pouw op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Eigenaar Ton Pouw heeft een eigen boerderij in Nederhorst den Berg. De koeien lopen in de zomer in de wei en in de winter lopen ze in een ruime stal met veel stro om op te liggen. Bijna al het veevoer wordt op de eigen boerderij verbouwd. Dit is topkwaliteit! Slagerij Ton Pouw https://tpouwamsterdam.keurslager.nl/