kookworkshop in Amsterdam, Kookstudio Dennis Leeuw

Kookworkshop in Amsterdam bij Dennis Leeuw voor een verrassende, originele en perfect verzorgde kookworkshop. Ideaal voor een dynamisch uitje. Je combineert activiteit en diner op 1 locatie. Boek een datum en wij zorgen voor de rest. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

De drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Scroll verder naar beneden voor de verschillende kookworkshops. Bij iedere kookworkshop vind je info over kosten en de menu’s.

Je kan de workshops alleen boeken voor je eigen groep met een minimum van 14 personen (of een minimumbedrag van € 1190,–). We werken niet met losse inschrijvingen en we bieden geen kookcursussen aan.

kookworkshop in Amsterdam, wat je kan verwachten

Zodra je binnenkomt serveren we je eerst een drankje. Dan gaan we naar de keuken waar de kookworkshop begint. Tijdens een korte uitleg over het menu laten we wat ingrediënten zien en proeven. Je begint met de bereiding van alle gerechten en het eerste gerechtje wordt al tijdens het koken geserveerd. Vervolgens gaat iedereen aan tafel voor het diner. En dan ga je iedere keer even terug naar de keuken om het volgende gerecht af te maken. Het koken duurt afhankelijk van het thema ongeveer een uur.

We sluiten af met koffie en iets lekkers. Je maakt alles zelf, maar we zorgen er voor dat je niet te lang in de keuken staat. Natuurlijk is er tijdens het koken alle tijd voor een glas en een goed gesprek.

Tijdens de kookworkshop hoef je niet bang te zijn dat je gasten de hele avond niet van hun plek komen. Na iedere gang ga je even terug naar de keuken om de volgende gang af te maken dus je kan zo aan tafel een ander plekje zoeken. Je bent met je collega’s, vrienden of familie gezellig bezig en je eet ook nog eens heel erg lekker! Dennis Leeuw, kookstudio in Amsterdam.

over de groepsgrootte

Je hoeft de kookstudio nooit met een andere groep te delen. De kookstudio is knus voor een kleiner gezelschap maar je kan ook tot 30 personen aan één lange tafel eten. Kom je met meer mensen dan zet ik er een tafel naast. De kookstudio kan worden geboekt voor groepen tot 38 personen en de minimum groepsgrootte is 14 gasten.

Een kookworkshop kan op ieder gewenst tijdstip beginnen en duurt in totaal 3 tot 4 uur.

Voor bedrijven en organisaties zijn alle prijzen zijn exclusief BTW.

klik voor een 360 impressie van de kookstudio

Voor een geslaagde kookworkshop heb je goede ingrediënten nodig: onze slager in Amsterdam. Het vlees voor de kookworkshops komt van Ton Pouw op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Eigenaar Ton Pouw heeft een eigen boerderij in Nederhorst den Berg. De koeien lopen in de zomer in de wei en in de winter lopen ze in een ruime stal met veel stro om op te liggen. Het merendeel van het veevoer wordt op de eigen boerderij verbouwd. Dit is topkwaliteit! Slagerij Ton Pouw https://tpouwamsterdam.keurslager.nl/